lQLPJxbXbUXXyc7NAUvNB4CwHjeOvqoGZysDYgWKekAdAA_1920_331

tala fou

Malamalama i Suiga Lanu ile Aluminium Anodization ma Lona Pulea

 Aluminium anodizingo se faʻaaogaina lautele faʻaogaina e faʻaleleia ai meatotino o le alumini e ala i le faia o se faʻamaʻi faʻamaʻi puipuia i luga o lona luga.O le fa'agasologa e le gata ina maua ai le fa'a'ele'ele ae fa'apea fo'i ona valivali le u'amea.

Ae ui i lea, o se faʻafitauli masani e faʻafeiloaʻi i le alumini anodization o le fesuiaiga o lanu e tupu e oʻo lava i totonu o le vaega tutusa.O le malamalama i mafuaʻaga i tua atu o lenei fesuiaiga ma le faʻatinoina o faʻatonuga lelei e taua tele i le ausiaina o se tulaga faifaipea matulaga maualugaanodized oloa.

lanu anodizing alumini

Suiga lanu i le anodization alumini e mafai ona faʻatatau i ni mea eseese.

O se tasi o mafuaʻaga taua o le fesuisuiai faʻapitoa o luga ole alumini.E oo lava i totonu o le vaega lava e tasi, o eseesega i le fausaga o saito, faʻapipiʻi uʻamea ma faʻaletonu i luga e mafai ona mafua ai suiga i le aʻafiaga o le anodizing process i luga o le uamea.

E le gata i lea, o le anodizing process lava ia e mafua ai suiga i le mafiafia o le oxide layer ona o mea taua e pei o le maualuga o loʻo i ai nei, vevela, ma vailaʻau vailaʻau o le anodizing solution.O nei suiga i le mafiafia o le oxide e aafia tonu ai le lanu o le alumini anodized.

E le gata i lea, o tulaga o le siosiomaga ma faʻasologa o gaioiga, e pei o le taʻele o le taʻele, pulea o le vevela, ma le taimi o le anodization, e mafai foi ona mafua ai le eseesega o lanu.E o'o lava i nai suiga laiti i nei ta'iala e mafai ona o'o atu ai i fa'ai'uga e le o gatasi, ae maise i fa'agaioiga anodizing lapopo'a lea e faigata ai ona fa'atumauina le tutusa.

Ina ia mafai ona faʻatonutonu suiga lanu i le anodization alumini, e tatau ona faia se faiga faʻapitoa e foia ai le mafuaaga autu.O le fa'atinoina o le fa'atonuina o le fa'agasologa ma le mata'ituina faiga e taua tele.

Muamua ma le sili, o le saunia lelei o luga ole alumini e mafai ona faʻaitiitia ai le fesuiaiga muamua e ala i le faʻamautinoaina o le tutusa e ala i faiga e pei o le faʻamalo masini ma le faʻamamaina o vailaʻau.

E le gata i lea, o le faʻamalosia o faʻasologa o le anodizing process e pei o le voltage, le mamafa o loʻo i ai nei, ma le taimi o le a fesoasoani e ausia ai le mafiafia o le oxide ma faʻapea le lanu tutusa.O le fa'aaogaina o se tane anodizing sili ona lelei ma fa'amautu vaila'au fa'amau ma se faiga fa'amama lelei e fesoasoani e fa'amautu le fa'amaoni o le vaifofo fa'aanodizing ma fa'aitiitia ai le a'afiaga o mea le mama e mafai ona fa'atupu ai suiga o lanu.

E le gata i lea, o le tausiga masani ma le faʻavasegaina o mea faʻaogaina ma le faʻamautuina o tulaga faʻalesiosiomaga i totonu o nofoaga faʻaogaina e taua tele i le faʻaitiitia o suiga faʻaosoina.

O le fa'aaogaina o auala fa'apitoa e su'esu'e ai, e pei o le spectrophotometry, e fua ai le lanu ma le mafiafia o suiga i luga o mea fa'aanodized e mafai ona fesoasoani e iloa ma fa'asa'o fa'aletonu.E ala i le tuʻufaʻatasia o nei mea faigaluega fua i faiga faʻatonutonu lelei, e mafai e tagata gaosi oloa ona faia faʻamatalaga faʻamaonia e faʻafetaui ai faʻasologa o le faagasologa ma ausia le lanu tutusa.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o metotia faʻatekonolosi (SPC) e mataʻituina ma auʻiliʻili faʻamaumauga o gaosiga e mafai ona fesoasoani e faʻamaonia faiga ma suiga, faʻatagaina fetuunaiga faʻapitoa i le faʻagasologa o le anodization.Fa'aleleia a'oa'oga a tagata faigaluega ma le fa'atupuina o faiga fa'ata'ita'i fa'agaioiga o le a fesoasoani fo'i e fa'aitiitia le felanulanua'i o lanu e ala i le fa'amautinoaina o tagata faigaluega uma o lo'o a'afia i le fa'agasologa o le anodizing e mulimulita'i fa'atonuga.

I se aotelega, o le ausiaina o lanu tutusa i le anodization alumini, e oʻo lava i totonu o le vaega tutusa, e manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga atoa e faʻafeiloaʻi ai le tele o itu taua e fesoasoani i le fesuiaiga o lanu.E ala i le taulaʻi atu i togafitiga i luga o le eleele, faʻagasologa lelei, pulea lelei ma aʻoaʻoga a tagata faigaluega, e mafai e le HY Metals ona pulea lelei ma faʻaitiitia le eseesega o lanu, mulimuli ane tuʻuina atu oloa anodized maualuga e fetaui ma faʻamoemoega o tagata faatau.E ala i le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma se tautinoga i le faʻagasologa lelei, o le mataupu o le suiga o lanu i le anodization alumini e mafai ona faʻatautaia lelei e maua ai oloa alumini anodized tumau ma matagofie.

I la matou gaosiga masani, o le tele o tagata faʻatau e naʻo le tuʻuina atu o se numera lanu poʻo ata faʻaeletoroni e faʻaali mai ia i matou le aʻafiaga o lanu latou te mananaʻo ai.E le lava lena e maua ai se lanu taua.E masani ona matou taumafai e maua nisi faʻamatalaga e fetaui ma le lanu i le latalata e mafai ai.


Taimi meli: Feb-24-2024